Proslave i domjenci

Vjenčanje iz snova

Zaplešite svoj prvi ples u prekrasno uređenoj banketnoj dvorani hotela Gallus, uživajte u ukusnim jelima po vašem odabiru i gledajte svoje goste kako se izvrsno zabavljaju cijelu noć.

Organizacija svadbene večere je događaj kojim želimo mladencima pomoći u svim detaljima te im ponuditi najbolje rješenje za ostvarenje vjenčanja iz snova. Nudimo veliki izbor menija, načina slaganja stolova te uređenja i dekoracije banketne dvorane. Naše iskustvo u pripremi hrane daje vam mogućnost odabira 4 bogata svadbena menija za najrazličitije goste i ukuse. Banketna dvorana hotel Gallus omogućuje vam fantastičnu svečanost za do 200 osoba s klasičnom postavom stolova, uz veliki podij za ples. Dvorana je opremljena modernim ozvučenjem i svjetlosnim efektima za kreiranje željene atmosfere.

Svadbeni meni s mogućnošću dogovora po želji mladenaca oduševiti će sve gurmane. Posluga, tj. konobari su uključeni u cijenu, a vrijeme zadržavanja Vaših gostiju je neograničeno. Ovdje Vam donosimo pregled menija posebno odabranih za svadbene svečanosti. U mogućnosti smo, s osobitim zadovoljstvom, ispuniti i svaki Vaš zahtjev.

Kontaktirajte nas ili dođite osobno i shvatit ćete kako je potraga za vašim vjenčanjem iz snova upravo u hotelu Gallus.

095/8318-734 – info@hotel-gallus.hrSve vaše svečanosti

Za sve vaše proslave već imamo pripremljene menije, uključujući i buffet menije, no osmišljamo i menije prema vašim željama. Osim vrlo povoljnih cijena, u naše je menije uključena cijena pića kao i dekoracija stolova a veće ćemo društvo smjestiti u našu svečanu banketnu dvoranu.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naše ponude!

Osim svadbenih svečanosti organiziramo i krstitke, rođendane, prezentacije, seminare, prve pričesti i krizme, karmine, kao i sve ostale prigode. Također restoran Gallus nudi Vam i izbor dnevnih jela, jela a la carte, te organiziramo vrhunski i maštoviti catering za sve Vaše poslovne i osobne prigode.

Ovdje Vam donosimo pregled menija za prigodne svečanosti uz mogućnost prilagodbe svakog od menija prema Vašim željama.Vjenčanje petkom -10%

VJENČANJA PETKOM UZ 10% POPUSTA

Ostvarite svoju svadbenu fantaziju i vjenčajte se u hotelu Gallus. Mladencima smo pripremili i posebnu ponudu: odlučite li se vjenčati u petak, darovat ćemo vam 10% popusta na svadbeni menu.

Novac koji uštedite potrošite na onu vjenčanicu koju priželjkujete ali vam je ipak malo preskupa, na raskošnije cvijeće, na luksuznije pozivnice ili na medeni mjesec.

Hotel Gallus – 01/2027-147 – info@hotel-gallus.hr>NOVOSTI

HOTEL GALLUS VIDEO!
Prošetajte kroz ugodan ambijent hotela Gallus, udobnost naših soba. Gastronomsku i vinsku ponudu našeg restorana. Opušteni ugođaj Vine & coffee bar-a. Prošetajte našom salom za vjenčanja i…

Više

DOBRO JUTRO!
Gallus vam želi dobro jutro, svako jutro
Navratite u Gallus prije posla, prije (ili poslije!) vrtića, škole i ostalih dnevnih obaveza, na doručak. Dok vi uživate u kavi,…

Više

NEDJELJNI RUČAK
Kako biste bezbrižno uživali u nedjeljnom ručku! Restoran Gallus je za Vas pripremio 6 menija po promotivnim cijenama, te smo malo izmijenili menije, kako biste mogli još više…

Više

Arhiva novosti

PONUDA

Svadbeni menu

Za Vaše najljepše trenutke nudimo nove svadbene pakete po vrlo povoljnim cijenama.

Preuzmite cjenik (pdf)

Á la carte

Naš á la carte restoran Gallus može ugostiti do 100 osoba odjednom a poslužuje doručak, ručak i večeru. Elegantni prostor restorana idealan je za sve vaše proslave: rođendane, zaruke, poslovna druženja, domjenke, karmine, božićne domjenke, krstitke i sve ostale svečanosti.

Posjetite nas i osobno se uvjerite u vrhunsku kvalitetu i ponudu restorana!

Preuzmite cjenik (pdf)

Proslave i domjenci

Za Vaše proslave i domjenke nudimo nekoliko menija uz mogućnost kreiranja posebnog menija prema Vašim željama.

Cijena već od 190 kuna!

Preuzmite cjenik (pdf)

HOTEL GALLUS

Brestovečka 2/B 10360 SESVETE


+385 1 2004 344

+385 95 8318 734REZERVACIJE

Za Vaše ugodne trenutke, svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona


+385 1 2004 344

ili putem on-line obrasca koji možete ispuniti klikom na "više"